Produkter for lecitin supplement (3)

Fiskekollagen i kapsler 60 kapsler

Fiskekollagen i kapsler 60 kapsler

Fiskekollagen i kapsler er et produkt hentet fra skinnet til hvit tołpyga - en ferskvannsfisk som lever av plankton og fin vegetabilsk mat. Denne fisken fanges fra kontrollerte vannreservoarer under veterinærkontroll. Det sikres kontinuerlig at vannforurensningen med tungmetaller er minimal. Kollagen er en langkjedet aminosyre og det mest rikelige proteinet i menneskekroppen. Det utgjør en stor del av huden, håret og neglene. Det brukes ved leddsmerter og artrose, i bevegelsesorganer som sener. Det påvirker bruskregenerering, sårheling, og styrker huden, håret og neglene. Kapsler - 340 mg <strong> bruk </strong> 2-4 kapsler per dag (om morgenen eller kvelden) svelges med mye vann. Den anbefalte tiden for å ta preparatet er 3 måneder. Produktet kan ikke brukes av personer som er allergiske mot noen av ingrediensene. Husk at kun en sunn livsstil og et balansert kosthold sikrer riktig funksjon av kroppen og opprettholder god helse.
Sink (gluconat) i kapsler - sink i kapsler, multivitamin, vitaminer, kapsler

Sink (gluconat) i kapsler - sink i kapsler, multivitamin, vitaminer, kapsler

Sinkglukonat som eksempel på et innkapslet produkt.
Inulin fra Sikori 500G

Inulin fra Sikori 500G

Inulin er et naturlig forekommende multi-korn som ikke kan fordøyes av mennesker, og fungerer derfor som kostfiber. Det finnes i røttene og knollene til enkelte planter (kikory, jødekål, artisjokk, burdock, løk, hvitløk, bananer). Det blir vanligvis utvunnet fra kikory. Inulin kjennetegnes av lavt kaloriinnhold og mild sødme. Siden det er 10 ganger mindre søtt enn sukker, brukes det vanligvis ikke som erstatning. Inulin brukes som gel, tykner og stabiliserer stoffer. Inulin som tilsettes mat reduserer kaloriinnholdet, hemmer appetitten og øker metthetsfølelsen. Takket være dette forbedrer det kontrollen over mengden mat som konsumeres. Det fungerer godt for personer med slankekurer. Inulin fungerer som et prebiotikum, stimulerer utviklingen av en normal tarmbakterieflora og har dermed en positiv effekt på helsen.